Sika logó
Rólunk cím képe Szolgáltatásaink
Sika szigetelés
Az Isoprofil kft. a Sika Hungária Kft. Magyarországi szakkivitelezője.
A Sika svájci gyártású lemezeivel és technológiájával
nagy  biztonsággal készíthetők hosszútávra beázás mentes tetőszigetelések, teraszok, növényesített tetők, és mélyépítési szigetelések.
Villas szigetelés
A Villas korszerű bitumenes lemezeivel  és technológiájával vállalunk társasházak, lakóépületek, üzemi épületek tetőszigetelését, aljzat és talajnedvesség elleni szigetelését.
Növényesített tetők
Az Isoprofil kft. több mint 20 éve foglalkozik  növényesített tetők, és teraszok vízszigetelésével.
Állandó megrendelőink általában csak a vízszigetelési munkát rendelik meg tőlünk beruházásaikhoz, de társasházaknak, családi házas megrendelőinknek készítünk  zöldtetőket és teraszokat, akár teljes rétegrendben, kompletten is.

Megbízhatóság, precizitás
Megbízhatóság, precizitás, szervezettség
 
Az Isoprofil kft.  több mint 20 éve foglalkozik szigetelési munkákkal. A precíz előkészítésnek, szervezésnek  és dolgozónk hosszú éves gyakorlatának köszönhetően az általunk elkészített  szigetelési munkák problémamentesen funkcionálnak.

Minden szakemberünk rendelkezik a Sika AG (Svájc) certifikációjával,  cégünk pedig a magas szintű megvalósításhoz szükséges valamennyi speciális  eszközzel.

Megrendeléseink volumenjétől függően rugalmasan  tudunk bevonni  akár nagy létszámú alvállalkozói kört is, mely több éves együttműködésünk eredményeképpen  jól szervezett csapatot alkot.
Mélyépítési szigetelések
Mélyépítési szigeteléseket Sika és Villas technológiával egyaránt készítünk. Amennyiben a munkáról  terv nem áll rendelkezésre, magunk választjuk ki az alkalmazható technológiát.  
Sika mélyépítési szigeteléssel vállalunk utólagos  szigetelést is,  drénezéssel komplett.